top of page

KOKIT Pop-Upin käyttöehdot

1. Järjestäjä:
Tapahtuman järjestää SLUM BOY OY eli KOKIT RUOKATOIMITUS SOVELLUS (jatkossa "Tapahtuman
Järjestäjä"), ruokatoimituspalvelu toimien Turussa, Suomessa.


2. Osallistumiskriteerit:

  • Y-tunnus: Kaikkien osallistujien tulee omata voimassa oleva suomalainen Y-tunnus.

  • Työskentelyoikeus: Osallistujien tulee olla laillisesti oikeutettuja työskentelemään Suomessa.

  • Rekisteröity Keittiö: Osallistujien kotikeittiöiden tulee olla rekisteröitynä laitoksena paikallisen kunnan kanssa.

  • Hygieniapassi: Osallistujien tulee omata voimassa oleva hygieniapassi.

  • Salmonellatesti: Osallistujien tulee toimittaa tuore salmonellatestiraportti osana terveysvaatimuksia.

  • Avustus: Mikäli joku osallistuja ei täytä yllä mainittuja vaatimuksia, Tapahtuman Järjestäjä tarjoaa ilmaisia konsultointipalveluita auttamaan tarvittavien asiakirjojen hankkimisessa. Kaikki viranomaisten ja terveysviranomaisten rekisteröintimaksut ovat osallistujan vastuulla.


3. Kilpailun Tiedot:

  • Tapahtuman Päivämäärät: Kilpailu järjestetään lokakuun ja joulukuun 2024 välillä. Tarkat päivämäärät ilmoitetaan pian.

  • Ruuanvalmistusaikataulu: Osallistujien tulee valmistaa ruokia joka aamu, ruuan ollessa valmiina klo 11:00 mennessä päivittäin.

  • Toimitusaikaikkuna: Toimitukset tapahtuvat päivittäin klo 11:30–15:30 välillä.

  • Toimitusvaihtoehdot: Osallistujat voivat valita itse toimittavatko ruokansa vai pyytävätkö toimitusapua. Mikäli toimitusapua pyydetään, Tapahtuman Järjestäjän kuljettajat hoitavat noudon ja toimituksen.

4. Tuomarointikriteerit:

  • Asiakasarviot: Kilpailua arvioidaan asiakkaiden antamien arvioiden perusteella, jotka tilaavat osallistujien ruokia KOKIT-sovelluksen kautta.

  • ⁠Tilausmäärä: Jokaisen osallistujan saamien tilausten kokonaismäärä otetaan myös huomioon lopullisessa arvioinnissa.

  • Asiakaspalaute: Asiakkaiden antama yksityiskohtainen palaute ruokien vastaanottamisen jälkeen vaikuttaa merkittävästi voittajan valintaan.

  • Voittajan Ilmoitus: Kilpailun lopussa yksi voittaja julistetaan asiakasarvioiden, tilausmäärän ja yleisen palautteen yhdistelmän perusteella.

5. Terveys- ja Turvallisuusvaatimukset:

  • Osallistujien tulee noudattaa kaikkia Suomen terveys- ja turvallisuusmääräyksiä, mukaan lukien ruoanvalmistusstandardit.

  • ⁠Kaikkien ruokien tulee olla valmistettu Suomen elintarvikelainsäädännön mukaisesti.

6. Vastuu:

  • Tapahtuman Järjestäjä ei ole vastuussa osallistujille kilpailun aikana aiheutuneista vahingoista tai tappioista.

  • Osallistujat ovat vastuussa siitä, että heidän ruokansa valmistetaan turvallisesti ja että heidän keittiönsä noudattavat kaikkia terveysmääräyksiä.

 

7. Tekijänoikeudet:

Osallistujat säilyttävät kaikki oikeutensa resepteihinsä ja luomuksiinsa. Osallistumalla kilpailuun he kuitenkin myöntävät Tapahtuman Järjestäjälle oikeuden käyttää heidän reseptejään, valokuviaan ja niihin liittyvää sisältöä markkinointitarkoituksiin.

 

8. Disqualifiointi:

Tapahtuman Järjestäjä pidättää oikeuden disqualifioida mikä tahansa osallistuja, joka ei noudata ehtoja ja määräyksiä tai mitään asiaankuuluvia Suomen lakeja ja määräyksiä.

 

9. Riitojen Ratkaisu:

Kilpailusta mahdollisesti syntyvät riidat ratkaistaan Suomen lain mukaisesti. Toimivaltaisena tuomioistuimena on Turun käräjäoikeus.

 

10. Muutokset:

Tapahtuman Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä tarvittavia muutoksia näihin ehtoihin ja määräyksiin varmistaakseen kilpailun sujuvan kulun, ilmoittamalla muutoksista etukäteen osallistujille.

 

11. Sopimus:

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä ehtoja ja määräyksiä.

bottom of page