top of page
white_logo_transparent_background.png
AdobeStock_194930000_edited.jpg

Luonnollista ja herkullista ruokaa, joka maistuu kodilta

Nauti tuoreen ja vastavalmistetun kotiruuan mauista, suoraan kotiovellesi toimitettuna. Palvelumme sopivat erinomaisesti kaikille kiireisen aikataulun omaaville, jotka haluavat nauttia herkullisista ja ravitsevista, rakkaudella valmistetuista aterioista. Menumme vaihtelee aina runsaista pataruuista mausteisiin keittoihin, kaikki toimitettuna sinulle sitoumuksellamme laatuun ja tuoreuteen.

Packaging.png
Ratkaisu Slide app image.png

Laadukkaat raaka-aineet

Olemme ylpeitä siitä, että kaikilla raaka-aineillamme on korkealaatuinen alkuperä, varmistaen että saat parhaan mahdollisen aterian joka kerta.

Monipuoliset ateriat

Monipuoliset ja vaihtelevat ateriat sopivat jokaiseen makuun ja ruokavalioon. Valikoima sisältää niin kasvis-, vegaanisia kuin gluteenittomiakin aterioita.

Ennakkotilaus

Tilaaminen ennakkoon takaa, että ateriasi valmistetaan tuoreista, laadukkaista raaka-aineista ja on valmiina kun sinäkin.

Toimitus kotiovelle

Kätevä ovelta ovelle -toimitus. Kotitekoisten aterioiden nauttiminen ilman vaivaa ei ole koskaan ollut helpompaa.

What's Cooking

Tapaa tiimimme

CTO.jpg

Mikael Tzukanov

Teknologiajohtaja / Toinen perustaja

CEO.png

Hussainuzama Shaikh

Perustaja / Toimitusjohtaja

strateginen kumppani.png

Mikko Rantanen

Strateginen kumppani

About

Liity kotikokkitiimiimme

Kotikokkina voit liittyä joukkoomme ja jakaa ruuanlaittotaitosi ja intohimosi muiden kanssa. Alustamme antaa sinulle mahdollisuuden myydä herkullista kotitekoista ruokaasi laajemmalle yleisölle, samalla lisätuloja ansaiten. Otamme vastaan kaikentasoisia kokkeja ja ruokia, joten olit sitten kokenut ammattilainen tai aloitteleva kotikokki, meillä on paikka sinulle. Me huolehdimme kaikesta tilausten prosessoinnista toimituksiin, jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten - herkullisten aterioiden valmistamiseen.

ovella toimitus image.png
Illallisen valmistaminen

Flavor Fleetsimme toimittavat tyytyväisille asiakkaille

Lähettikumppanimme ovat kotiruokapalvelumme selkäranka. He ovat luotettavia, ystävällisiä ja tehokkaita, varmistaen että kuumat ja tuoreet ateriasi saapuvat perille joka kerta. Etsimme jatkuvasti intohimoisia yksilöitä liittymään lähettitiimiimme. Mikäli olet kiinnostunut herkullisten aterioiden kuljettamisesta ja haluat liittyä osaksi kasvavaa yritystä, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Contact
bottom of page